Myprotein 8 Meal Backpack

Spremite do čak 8 velikih obroka

25% POPUSTA | KOD: MINUS25

25% POPUSTA | KOD: MINUS25

U ponudi se nalaze i najprodavaniji proizvodi popust: Impact Whey Izolata, BCAA, Impact Diet Whey, Alpha Men, L Glutamin, te preko 400 drugih proizvoda!

Ukoliko želiš dodatno uštedjeti, kupuj pakete proizvoda - OVDJE

Uštedi 25% za omiljene Myprotein proizvode ili iskoristi popust za isprobavanje nečeg novog, kao što je ORGANSKA LINIJA ili FREE FROM LINIJA proizvoda.

*Ponuda ne uključuje Impact Whey Protein

KUPI ODMAH

317,99 kn

Na zalihi | Obicno se šalje u roku 24 sata

Pregled proizvoda

Nahranite vašu ambiciju s Myprotein torbom za obroke – izvrsno riješenje za vaše obroke na putu. U ovu torbu možete spremiti 8 obroka što će osigurati hranu kroz cijeli dan. Torba je dizajnirana da drži vaše obroke svježim te će tako olakšati odabir jela kroz dan.

Napravljena od materijala visoke kvalitete, Myprotein torba za obroke izdržljiva je i za teretanu i kada ste u pokretu. S podesivom naramenicom i ergonomskom gumenom drškom, ova je torba izvrstan sistem za hranu u pokretu. Myprotein torba za obroke dolazi s vrećicama s ledom i termički otpornim posudama; sve što vi trebate je uhvatiti se kuhanja!

Ključne dobrobiti

  • Može držati 8 obroka
  • Napravljena od izdržljivog materijala
  • Dolazi s vrećicama s ledom i posudama

Preporučena upotreba

Pripremite vaše obroke za dan a vrećice s ledom preko noći stavite u zamrzivač. Stavite obroke u Myprotein Torbu Za Obroke,a vrećice s ledom stavite između posuda. Spremni ste za pokret !

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Myprotein 8 Meal Backpack

Odaberi sliku

Myprotein 8 Meal Backpack