• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarijanski

  Vegetarijanski

 • Vegan

  Vegan

Dipotassium Phosphate

Dikalijev fosfat

Okus
Pakiranje
Količina

25% POPUSTA NA KUPOVINU | KOD: SAVE25MPHR

25% POPUSTA NA KUPOVINU | KOD: SAVE25MPHR
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

Ponuda vrijedi do 25.02.2018. ili do isteka zaliha. Maksimalan popust po narudžbi je 750 kn. Kupac može kreirati više narudžbi. 
*Ponuda ne uključuje Impact Whey Protein
KUPI ODMAH
189,99 kn

Na zalihi Obicno se šalje u roku 24 sata

Pregled proizvoda

* Rezultati pojedinca mogu varirati *

Fosfatni dodaci prehrani koriste se već veliki broj godina od strane vrhunskih sportaša kako bi povećali svoju otpornost i izdržljivost i time odgodili umor. Općenito govoreći, pogodni su za svakoga čije vježbanje traje duže od 30 minuta. Di potassium phospate je oblik soli fosfata koji je poznat po svojoj visokoj bio-dostupnosti.

Fosfati su poznati po tome što imaju ključnu ulogu u metabolizmu tijekom aerobnih i anaerobnih vježbi. Tijelo koristi fosfate kako bi proizvelo ATP i CP koji su dragocjeni izvori eksplozivne energije. Povećanjem sposobnosti vašeg tijela da proizvede ATP i CP potiče se bolje izvođenje eksplozivnih radnji kao što su sprint i dizanje utega.

Također, fosfati su potrebni prilikom stvaranja tvari zvane 2,3-diphosphoglycerate (2,3-DPG), koja pomaže u otpuštanju kisika iz hemoglobina u vaše mišićne stanice. Velika koncentracija 2,3-DPG-a poboljšava dostavu kisika u radne mišiće što rezultira poboljšanjem VO2max i aerobnih kapaciteta. Potrošnja masti i ugljikohidrata kao energije također može biti poboljšana kroz dodatak fosfatnih soli.

Jedan od glavnih učinaka fosfatnih dodataka jest taj što može ograničiti proizvodnju mliječne kiseline. Mliječna kiselina je poznata po tome što smanjuje fizičku sposobnost tokom vježbi. Smanjenje utjecaja mliječne kiseline može uvelike povećati fizičku izdržljivost. Također valja napomenuti da uz smanjenje vrijednosti mliječne kiseline, istraživanja su pokazala da fosfatne soli mogu smanjiti osjećaj napora (RPE) tijekom vježbanja.

Di potassium phospate ne samo da ima fizički efekt na vježbanje, već vam može pomoći i psihološki – čineći osjećaj za vježbanje lakšim. Obzirom da fosfati mogu poboljšati potrošnju masti kao energije, moglo bi biti od koristi da koristite Di potassium phospate u kombinaciji s Acetil L-Karnitinom.

Ključne dobrobiti

 • Pomaže povećanju ATP-a
 • Može poboljšati VO2max i izdržljivost
 • Pomaže odgoditi lučenje mliječne kiseline

Preporučena upotreba

Kao dodatak prehrani, preporučujemo konzumirati 1g, 4 puta dnevno u ravnomjerno raspoređenim obrocima tijekom dana kako bi postigli najbolje rezultate.

Dodati pola MP male plastične mjerice (1g) u željenu količinu vode ili soka i konzumirajte odmah. Preporučamo konzumirati na prazan želudac.

1x mala plastična MP mjerica mjeri 2g (nije uključena).

Sastojci

Ovaj proizvod je 100% Dipotassium Phosphate s ničime dodanim niti oduzetim.

Nutritivne informacije

100% Dipotassium Phosphate

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Dipotassium Phosphate

Odaberi sliku

Dipotassium Phosphate
Back to top