• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarijanski

  Vegetarijanski

 • Vegan

  Vegan

Dipotassium Phosphate

Okus
Pakiranje
Količina

RASPRODAJA DO 70% POPUSTA | KOD NIJE POTREBAN

Do 70% popusta na proizvode | Kod nije potreban, proizvodi su već sniženi.

Požuri i nabavi omiljene Myprotein proizvode uz MEGA uštede do 70%! Na popustu se nalaze i najprodavaniji proteini, aminoksieline, kreatin i još mnogo toga!

Neki od proizvoda na popustu su i:

WHEY PROTEINI - Preko 60 whey protein proizvoda uključujući mega popularan Impact Whey Izolat sa 90% udjela proteina, Impact Diet Whey i druge 

AMINOKISELINE - L Glutamin, L Karnitin, MYPRE, Beta Alanin

KREATIN - Kreatin Monohidrat, Creapure

KIKIRIKI MASLAC - najpopularniji maslac

MIKS ZA PROTEINSKE PALAČINKE - za slatke užitke bez grižnje savijesti

Ako želiš dodatno uštedjeti pogledaj naše PAKETE PROIZVODA.

Požuri i nabavi omiljene proizvode na MEGA zimskoj rasprodaji i uštedi do 70%!

*Ponuda ne uključuje Impact Whey Protein 


KUPI SADA

Cijena prije: 179,99 kn 135,00 kn Uštedi: 44,99 kn

Na zalihi | Obicno se šalje u roku 24 sata

Pregled proizvoda

* Rezultati pojedinca mogu varirati *

Fosfatni dodaci prehrani koriste se već veliki broj godina od strane vrhunskih sportaša kako bi povećali svoju otpornost i izdržljivost i time odgodili umor. Općenito govoreći, pogodni su za svakoga čije vježbanje traje duže od 30 minuta. Di potassium phospate je oblik soli fosfata koji je poznat po svojoj visokoj bio-dostupnosti.

Fosfati su poznati po tome što imaju ključnu ulogu u metabolizmu tijekom aerobnih i anaerobnih vježbi. Tijelo koristi fosfate kako bi proizvelo ATP i CP koji su dragocjeni izvori eksplozivne energije. Povećanjem sposobnosti vašeg tijela da proizvede ATP i CP potiče se bolje izvođenje eksplozivnih radnji kao što su sprint i dizanje utega.

Također, fosfati su potrebni prilikom stvaranja tvari zvane 2,3-diphosphoglycerate (2,3-DPG), koja pomaže u otpuštanju kisika iz hemoglobina u vaše mišićne stanice. Velika koncentracija 2,3-DPG-a poboljšava dostavu kisika u radne mišiće što rezultira poboljšanjem VO2max i aerobnih kapaciteta. Potrošnja masti i ugljikohidrata kao energije također može biti poboljšana kroz dodatak fosfatnih soli.

Jedan od glavnih učinaka fosfatnih dodataka jest taj što može ograničiti proizvodnju mliječne kiseline. Mliječna kiselina je poznata po tome što smanjuje fizičku sposobnost tokom vježbi. Smanjenje utjecaja mliječne kiseline može uvelike povećati fizičku izdržljivost. Također valja napomenuti da uz smanjenje vrijednosti mliječne kiseline, istraživanja su pokazala da fosfatne soli mogu smanjiti osjećaj napora (RPE) tijekom vježbanja.

Di potassium phospate ne samo da ima fizički efekt na vježbanje, već vam može pomoći i psihološki – čineći osjećaj za vježbanje lakšim. Obzirom da fosfati mogu poboljšati potrošnju masti kao energije, moglo bi biti od koristi da koristite Di potassium phospate u kombinaciji s Acetil L-Karnitinom.

Ključne dobrobiti

 • Pomaže povećanju ATP-a
 • Može poboljšati VO2max i izdržljivost
 • Pomaže odgoditi lučenje mliječne kiseline

Preporučena upotreba

Kao dodatak prehrani, preporučujemo konzumirati 1g, 4 puta dnevno u ravnomjerno raspoređenim obrocima tijekom dana kako bi postigli najbolje rezultate.

Dodati pola MP male plastične mjerice (1g) u željenu količinu vode ili soka i konzumirajte odmah. Preporučamo konzumirati na prazan želudac.

1x mala plastična MP mjerica mjeri 2g (nije uključena).

Sastojci

Ovaj proizvod je 100% Dipotassium Phosphate s ničime dodanim niti oduzetim.

Nutritivne informacije

100% Dipotassium Phosphate

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Dipotassium Phosphate

Odaberi sliku

Dipotassium Phosphate