• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarijanski

  Vegetarijanski

 • Vegan

  Vegan

Dipotassium Phosphate

Dikalijev fosfat

Okus
Pakiranje
Količina
SLAVIMO 5 MILIJUNA KORISNIKA! 🎊🎊 Do 55% popusta + dodatnih 5% na kupovinu + SUPER POKLON!

SLAVIMO 5 MILIJUNA KORISNIKA! 🎊🎊 Do 55% popusta + dodatnih 5% na kupovinu + SUPER POKLON!

VELIKO HVALA SVIM VJERNIM KORISNICIMA KOJIH JE PREKO 5 MILIJUNA DILJEM SVIJETA!

Proslavimo u stilu, uz MEGA popuste do 55% + dodatnih 5% na kupovinu + SUPER POKLONN OMEGA 3 KAPSULEKod za dodatnih 5% popusta: 5MILIJUNA

+ Svaki kupac u periodu 21.8.2017 do 25.8. 2017. dobiti će u paketu zlatnu karticu sa jedinstvenim kodom za 35% popusta na sljedeću narudžbu!


*Minimalna potrošnja za poklon: 525 kn

WHEY PROTEINI 

AMINOKISELINE

KREATIN

PLOČICE I SNACK 

BOĆICE I SHAKERI

PAKETI PROIZVODA

Sretno na putu do cilja i zapamti: "Jedine prepreke koje imaš su one koje si sam postavio"

Ponuda vrijedi do 27.8.2017. ili do isteka zaliha. Maksimalan iznos popusta po osobi je 750 kn. Jedna osoba može kreirati više narudžbi. U ponudu nije uključen Impact Whey Protein.KUPI ODMAH
Cijena prije: 179,99 kn 134,99 kn Uštedi: 45,00 kn

Na zalihi Obicno se šalje u roku 24 sata

Pregled proizvoda

* Rezultati pojedinca mogu varirati *

Fosfatni dodaci prehrani koriste se već veliki broj godina od strane vrhunskih sportaša kako bi povećali svoju otpornost i izdržljivost i time odgodili umor. Općenito govoreći, pogodni su za svakoga čije vježbanje traje duže od 30 minuta. Di potassium phospate je oblik soli fosfata koji je poznat po svojoj visokoj bio-dostupnosti.

Fosfati su poznati po tome što imaju ključnu ulogu u metabolizmu tijekom aerobnih i anaerobnih vježbi. Tijelo koristi fosfate kako bi proizvelo ATP i CP koji su dragocjeni izvori eksplozivne energije. Povećanjem sposobnosti vašeg tijela da proizvede ATP i CP potiče se bolje izvođenje eksplozivnih radnji kao što su sprint i dizanje utega.

Također, fosfati su potrebni prilikom stvaranja tvari zvane 2,3-diphosphoglycerate (2,3-DPG), koja pomaže u otpuštanju kisika iz hemoglobina u vaše mišićne stanice. Velika koncentracija 2,3-DPG-a poboljšava dostavu kisika u radne mišiće što rezultira poboljšanjem VO2max i aerobnih kapaciteta. Potrošnja masti i ugljikohidrata kao energije također može biti poboljšana kroz dodatak fosfatnih soli.

Jedan od glavnih učinaka fosfatnih dodataka jest taj što može ograničiti proizvodnju mliječne kiseline. Mliječna kiselina je poznata po tome što smanjuje fizičku sposobnost tokom vježbi. Smanjenje utjecaja mliječne kiseline može uvelike povećati fizičku izdržljivost. Također valja napomenuti da uz smanjenje vrijednosti mliječne kiseline, istraživanja su pokazala da fosfatne soli mogu smanjiti osjećaj napora (RPE) tijekom vježbanja.

Di potassium phospate ne samo da ima fizički efekt na vježbanje, već vam može pomoći i psihološki – čineći osjećaj za vježbanje lakšim. Obzirom da fosfati mogu poboljšati potrošnju masti kao energije, moglo bi biti od koristi da koristite Di potassium phospate u kombinaciji s Acetil L-Karnitinom.

Ključne dobrobiti

 • Pomaže povećanju ATP-a
 • Može poboljšati VO2max i izdržljivost
 • Pomaže odgoditi lučenje mliječne kiseline

Preporučena upotreba

Kao dodatak prehrani, preporučujemo konzumirati 1g, 4 puta dnevno u ravnomjerno raspoređenim obrocima tijekom dana kako bi postigli najbolje rezultate.

Dodati pola MP male plastične mjerice (1g) u željenu količinu vode ili soka i konzumirajte odmah. Preporučamo konzumirati na prazan želudac.

1x mala plastična MP mjerica mjeri 2g (nije uključena).

Sastojci

Ovaj proizvod je 100% Dipotassium Phosphate s ničime dodanim niti oduzetim.

Nutritivne informacije

100% Dipotassium Phosphate

Kupci su također kupili

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Dipotassium Phosphate

Odaberi sliku

Dipotassium Phosphate
Back to top