Woman's Fitness Bundle

POPUST DOBRODOŠLICE ZA NOVE KORISNIKE

DODATNI POPUST 10% ZA NOVE KORISNIKE | KOD:  NOVIKUPAC

KUPI ODMAH

586,41 kn
Nije raspoloživo

Rasprodano

Pregled proizvoda

Pažnja: Pakiranje može biti različito od prezentiranog

Ženski paket 'Women's Fitness Bundle' kreiran je specifično za aktivne žene i sjedinjuje neke od najboljih proizvoda iz Elle kolekcije. Ovi suplementi djeluju sinergijski kako bi pružili nutrijente koji će sačuvati zdravlje i poboljšati sveukupne fitness rezultate. Ovaj paket daje vam energiju za predanost vašoj rutini treninga, dok ujedno drži razine masnoća niskima

Koje su ključne koristi? 'Women's Fitness Bundle' kreiran je specifično za žensko tijelo, nudeći šest suplemenata koji u skladu djeluju povoljno na zdravlje i blagostanje organizma. U isto vrijeme, ovi kvalitetni proizvodi povećavaju razine kvalitete treninga i vode vas k vitkom tijelu i zdravom načinu života.

Uključuje:

Elle True Diet (Chocolate Silk okus, 1800g): Odlična kombinacija nutrijenata koja ubrzava oporavak ženskog tijela nakon treninga i pomaže u očuvanju vitkosti.

Elle Thermopure (90 kapsula): Moćan termogenetički blend koji potiče gubitak masnog tkiva kod žena i povećava energiju i vitalnost.

Elle Virtue Bar (Double Chocolate flavour, 1 x 12 pločica): Ovo je ukusna, jogurtom natopljena pločica sa žitaricama, savršen odabir za iskušenja u periodima između obroka.

Myprotein Blender Bottle: Visoko kvalitetni shaker sa jedinstvenom kuglicom koja pomaže u kreiranju pitkog i glatkog napitka uz minimalan trud.

NAVEDENI OKUSI MOGU BITI ZAMIJENJENI BEZ NAPOMENE, OVISNO O ZALIHAMA NA SKLADIŠTU.

Ključne dobrobiti

  • Pruža široku paletu proizvoda za pomoć u sagorijevanju masti u tijelu
  • Dizajniran kako bi pružio suplemente potrebne za povećanje čiste mišićne mase
  • Izuzetna vrijednost za ovu cijenu

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Woman's Fitness Bundle

Odaberi sliku

Woman's Fitness Bundle