Kick Start Komplet - Banana

30% POPUSTA NA SVE LINIJE PROIZVODA | KOD: SAVE30MPHR

U ponudi se nalaze i najprodavaniji proizvodi poput:  Alpha Men, Omega 3, MYPRE, Kreatin Monohidrat, Kikiriki Maslaca, Protein Brownie, te preko 2000 drugih proizvoda!

Ukoliko želiš dodatno uštedjeti, kupuj pakete proizvoda - OVDJE

Popust možeš iskoristiti i na proizvode iz kategorijja: VEGAN, ODJEĆA, LINIJA PROIZVODA ZA ŽENE ACTIVE WOMEN, OMEGA 3 I RIBLJA ULJA  i ostale..

*Ponuda ne uključuje Impact Whey Protein

KUPI ODMAH

422,99 kn
Nije raspoloživo

Rasprodano

Pregled proizvoda

Kick Start Komplet idealna je kombinacija proizvoda koji će vam pomoći pri ostvarenju vaših fitnes ciljeva. Ovaj paket uključuje naše bestselere poput Impact Whey Proteina, Proteinskih Napolitanki izvrsnog okusa i Total Nutri Greens što ga čini idealnim načinom unosa proteina dok ste u pokretu što može pridonjeti očuvanju i rastu mišićne mase. Kick Start Komplet idealan je za individualce u pokretu te one koji započinju novi režim fitnesa i zdravog načina života.

Ovaj paket uključuje:

Total Nutri-Greens, 100g

Total Nutri-Greens mješavina je hrane u prahu koja sadrži 22 različite superhrane te ekstrakte voća i povrća. Total Nutri-Greens je pun prirodno prisutnih nutrienata koje pruža veliki spektar voća u prahu te algi poput; Spiruline, pšenićne trave, Acerola bobice, brokule, špinata, nara, vlakna jabuke, rajčice,bobice bazge, borovnice te chlorelle.

Proteinske Napolitanke, 10 x 40g

Proteinske napolitanke imaju visoki udio bjelančevina. Fila je punjena blendom mliječnog proteina i izolata proteina sirutke, a okus je fantastičan. Proteinske Napolitanke pružaju 15g bjelančevina po dvije napolitanke što će pridonjeti očuvanju i nastanku mišićne mase.

Impact Whey Protein, 1kg

Impact Whey Protein Protein je bogat izvor koncetrata sirutke te sadrži preko 20g proteina po mjerici (82%). Izvrstan je izvor esencijalnih aminokiselina i sadrži najviše proporcije BCAA koje možemo naći u prirodnom proteinu, što znači da sadrži sve esencijalne aminokiseline (EAA's) i sadrži preko 2g Leucina po mjerici te je idealan za povećanje dnevnog unosa proteina.

Myprotein Mini Blender Bočica

Ključne dobrobiti

  • Velika ušteda
  • 4 izvrsna proizvoda
  • Savršen paket za početnike

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Kick Start Komplet - Banana

Odaberi sliku

Kick Start Komplet - Banana