Kick Start Collection - Chocolate

20%| 25%| 30% popusta na narudžbu - KLIKNI ZA VIŠE INFORMACIJA!

Što više kupiš - više štediš!

Uštedi 20% na kupovinu bez obzira na minimalan iznos | Kod: SAVE20MPHR

Uštedi 25% popusta na kupovinu za potrošenih 525 kn  | Kod: SAVE25MPHR

Uštedi 30% popusta na kupovinu za potrošenih 749 kuna| Kod: SAVE30MPHR

Odaberi proizvode vrijednosti 750 kuna, a plati samo 525 kuna!

U ponudi se nalaze i najprodavaniji proizvodi popust: Impact Whey Izolata, BCAA, Impact Diet Whey, Alpha Men, L Glutamin, te preko 400 drugih proizvoda!

Ukoliko želiš dodatno uštedjeti, kupuj pakete proizvoda - OVDJE

Obnovi zalihe suplemenata na popustu!

KUPI SADA

422,99 kn

Na zalihi Obicno se šalje u roku 24 sata

Pregled proizvoda

Kick Start kolekcija idealna je kombinacija proizvoda dizajniranih za početak vašeg putovanja prema zdravlju i fitnesu. Komplet uključuje naš najprodavaniji Impact Whey Protein, Proteinske napolitanke izvrsnog okusa i Total Nutri Greens što to čini idealnim način za povećanje unosa proteina kada ste u pokretu, što može pridonjeti rastu i održavanju mišićne mase. Kick Start paket idealan je za osobe koje su u pokretu i one koji započinju novi režim zdravlja i fitnesa.

Ovaj paket uključuje:

Total Nutri-Greens, 100g

Total Nutri-Greens je blend hrane u prahu koji uključuje 22 različite superhrane te ekstrakte voća i povrća. Pun je prirodno prisutnih nutrienata zahvaljujući širokom spektru voća u prahu te algi poput; Spiruline, pšenićne trave, Acerola bobice, brokule, špinata, nara, vlakna jabuke, rajčice,bobice bazge, borovnice te chlorelle. p>

Proteinski vafli, 10 x 40g

Proteinske napolitanke su visokoproteinska grickalica s proteinskim punjenjem koje dolazi iz blenda izolata mliječnog proteina te whey protein izolata te su fantastičnog okusa. Proteinski vafli daju 15g proteina po dva vaflaa što će pomoći pri rastu i očuvanju mišićne mase.

Impact Whey Protein, 1kg

Impact Whey Protein je bogat izvor koncetrata sirutke te sadrži preko 20g proteina po mjerici (82%). Izvrstan je izvor esencijalnih aminokiselina i sadrži najviše proporcije BCAA koje možemo naći u prirodnom proteinu, što znači da sadrži sve esencijalne aminokiseline (EAA's) i sadrži šreko 2g Leucina po mjerici te je idealan za povećanje dnevnog unosa proteina.

Myprotein Mini Blender Bočica

Ključne dobrobiti

  • Velika ušteda novaca
  • 4 izvrsna proizvoda
  • Savršena kolekcija za početnike

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Kick Start Collection - Chocolate

Odaberi sliku

Kick Start Collection - Chocolate