Myprotein Informed-Sport ponuda

Što je Informed-Sport ponuda?

The Informed-Sport ponuda je dizajnirana kako bi pružili sportašima i klubovima listu odobrenih proizvoda. Program certificira da svi nutritivni suplementi i sastojci na čijim pakiranjima se nalazi Informed-Sport logo su testirani na sve banirane supstance od strane HFL Sport Science, Anti-doping laboratorija svjetskog glasa.

Myprotein blisko surađuje s HFL Sports Science, koji testiraju u okvirima svjetske Anti-dopinške agencije (WADA) koji posjeduju ISO 17025 akreditaciju za testiranje sportskih suplemenata kako bi kontrolirali da nisu kontaminirani zabranjenim sastojcima. To pomaže sportašima smanjiti rizik od pozitivnih doping testova, pošto birajući proizvode s Informed-Sport logom mogu jedino očekivati proizvode koji su prošli kontrole najviših standarda. Laboratoriji koji su akreditirani za taj internacionalni standard demonstrirali su tehničku kompetenciju i da su u mogućnosti pružiti precizne testove.

Naša Informed-Sport ponuda pruža 100% sigurnost za sportaše koji žele koristiti visokokvalitetne proizvode iz ponude sportskih suplemenata kako bi poboljšali svoju sportsku izvedbu.

Myprotein HFL

Informed-Sport ponuda

Ovdje u Myprotein-u svjesni smo važnosti sportske prehrane na elitnom nivou i trenutno pružamo podršku mnogim sportskim klubovima, uključujući Burnley FC, Castleford Tigers i St.Helens RFC. Naša Informed-Sport ponuda predstavlja selekciju proizvoda za koje vjerujemo da ih u svoju prehranu treba uvrstiti svaki takmičar koji želi maksimizirati svoje fizičke performanse. Drago nam je što možemo potvrditi da svaki proizvod s HFL deklaracijom pruža onima koji ga koriste - 100% sigurnosti.

Kliknite ovdje kako bi vidjeli cijelu HFL ponudu.

Za još više informacija, posjetite Informed-Sport službeni website.

Back to top