NAJBOLJI VITAMINSKI SUPLEMENT

DNEVNI VITAMINI

Naši Dnevni Vitamini imaju visoki udio ključnih vitamina kao što su vitamin A, D, E i C, uz tiamin, riboflavin i niacin. Vitamini su neophodni za normalan metabolizam energije, smanjivanje umora i normalno funkcioniranje velikog broja tjelesnih sistema. Kada ste na "čistoj" prehrani i puno trenirate, ovaj visoko-vitaminski suplement može vam pomoći da postanete još zdraviji i osigurati vam da dostignete preporučeni dnevni unos. Kvalitetan vitaminski kompleks može vam pomoći da suzbijete povećano korištenje pesticida i smanjenu nutritivnu vrijednost mnogih svakodnevnih namirnica.

NAJBOLJI VITAMINI ZA KOSU

Vitamin E

Vitamin E može povećati antioksidativni profil u tijelu, podići imunološki sustav te pomoći da vaša kosa bude zdrava i snažna. Namirnice poput avokada, maslina i badema imaju visoki udio vitamina E no, ukoliko ne konzumirate takve namirnice svakodnevno, suplementiranje vitamina E u vašoj prehrani može biti veoma efektivno. Ovaj proizvod je savršen za one koji žele održati kosu zdravom, poboljšati antioksidativni profil u tijelu kao i zaštititi DNA, proteine i lipide od štete oksidacije jednom kapsulom koju je lako konzumirati.

NAJBOLJI VITAMINI ZA KOŽU

ULJE NOĆURKA U KAPSULAMA

Ulje noćurka bogato je linoleinskom kiselinom, esencijalnom masnom kiselinom koja doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi i korišteno je za tretiranje kožnih stanja kao što su akne, bore i egcem. Esencijalne Masne Kiseline poput Linoleinske kiseline ne mogu biti proizvedene u tijelu stoga suplementiranje pruža rješenje postizanja adekvatne dnevne doze. Svaka gel-kapsula pruža 719mg Linoleinske kiseline te je praktičan i isplativ način za dostizanje preporučenog dnevnog unosa kako bi vaša koža bila najzdravija što može biti.

NAJBOLJI VITAMINI ZA ENERGIJU

THERMOPURE

Thermopure je idealan suplement za one koji žele smršavjeti i istopiti masnoće kao i poboljšati unos esencijalnih vitamina kao što su Krom, Vitamin B6 i B12. Thermopure pomaže održati umor na manjoj razini, poboljšati budnost te podržava normalno funkcioniranje imunološkog sustava. Može se koristiti i prije treninga s obzirom na 150mg Kofeina i 375mg Ekstrakta Zelenog Čaja kao i termogenih sastojaka kao što su Kajenski Papar i Ekstrakt Crnog Papra. Idealan dodatak za svakog sportaša ili entuzijasta u teretani koji traži mješavinu ključnih nutrijenata i minerala.

NAJBOLJI VITAMINI ZA IMUNOLOŠKI SUSTAV

Ultra Immune

Savršeni podizač imuniteta je ovdje. Sa kompleksom vitamina B, vitamina C i vitamina D kao i cinkom te magnezijem, ova visoka doza nutrijenata pomoći će podignuti te održavati funkcioniranje vašeg imunološkog sustava. Naša formula, koja također sadrži i resveratrol i ginseng, okuplja spektar vitamina, minerala i antioksidanata koji će podržati vaš aktivnim način života te se pobrinuti da vaš imunološki sustav radi efektivno kako bi spriječio bolesti i simptome umora.

NAJBOLJI VITAMINI ZA DJECU

Šumeći multivitamini

Briga oko primanja dovoljne razine svih vitamina može biti komplicirana odrasloj osobi, no za djecu u razvoju je to od vitalne važnosti. Bubbly Multivitamini odličnog su okusa i pružaju 18 vitamina i minerala koji podržavaju zdravi rast vaše djece. Pjenušava tableta s lakoćom se rastapa u vodi te stvara ukusan voćni napitak. Koristite ih kao poslasticu za vašu djecu ili kao 'pametnu zamjenu' za gazirana pića kako biste ustalili naviku zdrave prehrane od malene dobi.

NAJBOLJI VITAMINI ZA MRŠAVLJENJE

MEGA EKSTRAKT ZELENOG ČAJA

Ovo je suplement koji ima široki spektar dobrobiti, uključujući podržavanje kardiovaskularne i moždane funkcije te i anti-kancerogena, anti-aterosklerozna, anti-dijabetička svojstva kao i djelovanje protiv pretilosti. Ove dobrobiti mogu biti dostupne kroz unos zelenog čaja putem napitka kao i putem suplementacije. Uz velike zdravstvene prednosti, Mega Ekstrakt Zelenog Čaja također sadrži i 32mg kofeina što ga tako čini i odličnim dodatkom prije treninga, pogotovo ukoliko želite potrošiti ekstra kalorije tijekom treninga.

NAJBOLJI KOGNITIVNI SUPLEMENT

Omega Balance

Riblja ulja fantastičan su način suplementiranja vaše prehrane kako bi postigli još pogodnosti po pitanju vašeg zdravlja. Razlog zašto je riblje ulje toliko puno vrijednih sastojaka jest zbog omega-3 masnih kiselina koje sadrži, kao što su DHA i EPA. Takve masne kiseline pomažu održavanju i razvitku kognitivne funkcije. Postoje i daljnji benefiti kod korištenja dodataka prehrani sa Omega 3, kao što je funkcioniranje srčanog i krvnog sustava te reguliranje krvnog tlaka i razine kolesterola. Omega Balance je riblje ulje visoke snage koje će podići vaš unos Omega 3 na optimalnu razinu i doprinijeti zdravoj prehrani kako biste ostali u dobroj formi i aktivni.

NAJBOLJI VITAMINI ZA NOKTE

IRON PLUS (ŽELJEZO)

Sa 100% -tnom dozom dnevnog unosa željeza, Iron Plus će vam pružiti optimalni unos za pomoć pri proizvodnji crvenih krvnih stanica i poboljšati transportaciju kisika kroz tijelo. Svako serviranje također sadržava i vitamin C za kojeg je dokazano da poboljšava apsorpciju željeza u tijelu te doprinosi formaciji kolagena koji je vitalan za odlično zdravlje noktiju. Suplement također sadržava i folnu kiselinu, vitamin A i B, koji pomažu normalnom metabolizmu željeza

NAJBOLJI VITAMIN D

Vitamin D3

Ovaj suplement može pomoći podići razinu mentalnog zdravlja kao i podići prirodnu razinu testosterona. Smanjivanje stresa i poboljšanje mišićne mase dva su velika razloga zašto redovito treniramo a vitamin D3 vam može pomoći da postignete oba vaša cilja. Vitamin D3 također blagodatno djeluje i na održavanje zdravih zubiju i kostiju te također može olakšati normalno funkcioniranje imunološkog sustava. Uzimanje 3000-5000iu vitamina D3 savršeno je za suplementiranje kako biste si osigurali vaše pozitivne aspekte

NAJBOLJI VITAMINI ZA ZGLOBOVE

JOINT PLUS

Održavanje dobrog zdravlja zglobova vitalno je bitno za bilo koga - bilo da se radi o dizanju utega, sportu ili općenitom zdravlju. Kod održavanja zdravih zglobova bitno je održavati i bogatstvo antioksidanata, vitamina i minerala, čime je Joint Plus bogat. Pružajući sinergističku mješavinu Glukozamina HCL, Kondroitin Sulfata, MSM-a i Celadrina, kao i Šipka, Ekstrakta Lišća Masline te Kurkumom, Joint Plus je ključni suplement za održavanje vaših zglobova u odličnom zdravlju.

Back to top