33% POPUSTA NA KUPOVINU | KOD: MPHR33

Najbolji Pre-Workout Shake

MYPRE

MYPRE je nedvojbeno najbolji pre-workout shake koji je opravdano popularan. S profilom Aminokiselina Razgranatog Lanca od 4g po obroku u kombinaciji s 400mg kofeina, 4g kreatina i 3g beta alanina, te raznobrojnim vitaminima i mineralima, vaše će razine energije poletjeti uvis kako bi vaši treninzi bili intenzivni i učinkoviti. Formuliran za žene i muškarce, ovaj proizvod se lako miješa i trebao bi se konzumirati prije treninga za eksplozivni učinak.

Najbolji Pre Workout Za Pump

Impact Pump Blend

Često se nalazimo u poziciji u kojoj treniramo kasno navečer, a proizvod s puno kofeina spriječio bi san. Zbog toga korištenje Impact Pump Mješavine osigurava kvalitetan trening bez negativnog učinka kofeina. Impact Pump Mješavina jedinstveni je proizvod u prahu bez stimulansa, koji sadrži matricu od 6 slojeva sastojaka. Izvrsna kombinacija Arginina Alfa Ketoglutarata, L-Karnitina, Beta-Alanina, BCAA, Kreatina Monohidrata i Citrulina osigurati će ulazak u teretanu u dobroj formi. Impact Pump Mješavina dostupna je u 4 fantastična okusa.

Najbolji Pre Workout Obrok

Piletina Jalfrezi

S 30g proteina, ovaj obrok prije treninga podignuti će vas prije teretane. Ovaj obrok također sadrži kombinaciju začina koji će povećati termogenski učinak tijekom treninga, što će pomoći pri sagorijevanju suvišnih kalorija. Ovaj obrok od 300g spreman je za 3 minuta, a osjećati ćete se siti bez prevelikog broja masti i šećera. Također sadrži 9.3g vlakana po obroku.

Najbolji Pre Workout Za Žene

Active Women Pre Workout

Active Women Pre Workout sadrži pažljivo odabrane proizvode kako bi se eliminirao preveliki sadržaj kofeina, a svejedno poboljšao fokus, koncentracija te u konačnici – trening. Sa savršenom kombinacijom Kokosove Vode, Vitamina C, BCAA i prirodnim kofeinom iz Guarane i Ekstrakta Zelenog Čaja, ovaj pre-workout je idealan za one koji treniraju navečer. Dolazi u četiri izvrsna okusa kako bi zadao vaš pre-gym kick.

Pre Workout S Najboljom Vrijednošću

Pulse Gel

Pre Workout S Najboljom Vrijednošću

Najbolja Pre Workout Pločica

Energetska Pločica

Često se ugljikohidrati ne smatraju idealnim nutrijentom prije treninga zbog učinka šećera na tijelo i mozak. Međutim, ako sudjelujete u sportovima u kojima se događa velika potrošnja energije u vremenskom periodu, ova pločica s kompleksnim ugljikohidratima odlična je za korištenje, čak i ako se radi o večernjim treninzima. S 39g ugljikohidrata po pločici, ova pločica osigurati će pune zalihe glikogena spremne na bilo koje oblike aerobnih vježbi.

Najbolji Pre Workout Napitak

Protein Mocha

Proteinska mocha je izvrstan proteinski topli napitak, koji je idealan za konzumaciju prije treninga. Sadrži 15g proteina i 80mg kofeina za puni, pravi okus kave – nećete biti razočarani. Proteini dolaze od dva različita izvora kazeina, hidrolizat i micelarni kazein. Ovo je piće idealna alternativa za ujutro kao dobar početak dana ili kao izvor energije prije treninga jer potiče poboljšani mentalni fokus.

2019 © 2018 The Hut.com Limited, tvrtka registrirana u Engleskoj i Wales-u (broj tvrtke 05016010) na adresi Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.