Garancija kvalitete

Akreditirani s ISO 9001, 100% smo posvećeni pružanju iznimne kvalitete i sigurnosti kroz sve naše proizvode.

TESTIRANJE

Myprotein koristi najnovija načela HACCP-a i GMP kako bi ostali "najbolji u klasi". Uz ovaj naš Odjel kvalitete i dalje koristitmo neovisne laboratorije kako bi se osigurala kompletna mikrobiološka sigurnost.

Arome

Kada se priča o aromama, naši proizvodi su jednostavno nepobjedivi. Uz najveći izbor ukusnih aroma kroz cijelu našu ponudu suplemenata, možete biti sigurno da ćete pronaći onu koja vam najviše odgovara.

HFL

U naš širok asortiman proizvoda također spada izbor HFL-odobrenih proizvoda. Potražite Informed-Sport logo za athlete-ready proizvode koji su testirani po najvišim standardima.

Sportski timovi

Službeni smo sponzor suplementima timovima kao što su St. Helens RFC, Exeter Chiefs, Castleford Tigers, Gloucestershire CC i Burnley FC, kao i mnogih drugih na međunarodnom sportskom planu pa stoga možete biti sigurni da su naši proizvodi idealni za sportaše na visokom nivou.

Aminokiselinski profili

Transparentno prikazujemo aminokiselinske profile za velik broj naših najprodavanijih proizvoda, kako bi vam pokazali da od nas kupujete samo najbolje.

Novi proizvodi

Konstantno razvijamo nove proizvode kako bi držali našu ponudu ispred ostalih na tržištu sportskih suplemenata. Provjerite našu 'Novi proizvodi' sekciju kako bi uvijek bili obaviješteni o našim posljednjim inovacijama.