• Vegetarian

    Vegetarian

  • Vegan

    Vegan

Total Nutri Greens

MJEŠAVINA 22 RAZLIČITE NAMIRNICE (SUPER HRANA)

Okus
Pakiranje
Količina

30% popusta na 30 bestsellera | Kod: 30BESTHR

Počastite se omiljenim suplementima koji su sada dostupni sa popustom od 30% na naših Top 30 Bestselera - uključujući Proteine, Omega 3, Aminokiseline i Proteinske Grickalice!

Koristite kod:30BESTHR

Ponuda vrijedi do 25/08/2016 ili završava prije ukoliko se rasprodaju promotivne zalihe. Samo se jedan kod može iskoristiti po narudžbi.

KUPI ODMAH

89,99 kn

Na zalihi | Obicno se šalje u roku 24 sata

Pregled proizvoda

Total NutrigreensTM upakovan sa ishranom od 22 neverovatnih Superfood * ekstrakata. Sa brokolijem, hlorele i zelenog čaja i kale praha, Total NutrigreensTM je prirodni izvor tri esencijalna vitamina. Prepun sa dobrim stvarima, Total NutrigreensTM je Superfood spoj za kojim je tvoje telo uvek žudilo.

Total NutrigreensTM se može konzumirati na različite načine. Jednostavno dodajte u vaš proteinski šejk ili voće i ubrizgajte injekciju zdravlja u vašoj ishrani. Na samo 7.5g po obroku, Total NutrigreensTM predstavljaju ultimativnu udobnost i svestranost.

Total NutrigreensTM je prirodni izvor vitamina C, vitamina B12 i vitamina K; koji sadrži vitamin C u 52.8mg (66% Referentni hranljivi sastojci), vitamin B12 u 3.8mg (153% referentni hranljivi sastojci) i vitamina K at 97.5μg (130% referentnih hranljivih sastojaka)  u 7.5g porciji.

Vitamin C doprinjeti će sledeće:

-          Normalno funkcionisanje imunog sistema

-          Normalno funkcionisanje nervnog sistema

-          Normalna psihološka funkcija

Vitamin B12 će doprineti daljem tekstu:

-          Smanjenje umora i iscrpljenosti

-          Normalna energija u metabolizamu

-          Održavanje normalne kose

Vitamin K će doprinjeti:

-          Održavanje normalne kosti

*Ukupno Nutri-ZeleniTM je prirodni izvor vitamina C i doprineće normalno funkcionisanje imunog sistema i normalno funkcionisanje nervnog sistema

 

Imajte na umu da je obeležavanje na ovom proizvodu na Engleskom jeziku, kao minimum. Francuski, Italijanski, Nemački, Španski, Danski, Švedski i Finski takođe mogu biti prisutni na proizvodu.

Ključne dobrobiti

  • Jedinstvena mešavina od 22 različite Superhrane
  • Idealan za one’ oji ne dobijaju dovoljno voća i povrća u svakodnevnoj ishrani
  • Uključuje pšeničnu travu, Chlorella, Brokola, Spanać list, Acerola maline i Spirulinu

Preporučena upotreba

Jednostavno dodajte 2 3/4 male merice (7.5g) u svoj šejk, smoothies, sok ili vodu (250-350ml).

Čuvati na hladnom, suvom mestu, daleko od direktne sunčeve svetlosti. Ovaj proizvod je namenjen da se koristi uz aktivan životni stil i uravnoteženu ishranu. Pogodan za vegetarijance i vegane.

Sastojci

For allergens, including cereals containing gluten, see ingredients listed in bold. Made in a facility that also handles milk, egg and products thereof.

Tropski Ukus: Sojin Lecitin u Prahu, Spirulina Prah (Spirulina platensis), Jabučna vlakna u prahu (Sulfiti), Ječmena trava u prahu, Pšenična trava u prahu, Ovas brašno u prahu, Lucerka trava u prahu, Chlorella slomljene ćelijskog zida, Sojino brašno u prahu, Acerola Bobice, Cvekla u prahu, Nar u prahu (Punica granatum), Sibirski Ginseng (Eleutherococcus senticobus), Šargarepa u prahu, Paradajz u prahu, Astragalus koren u prahu (Radik astragalus), Brokoli u prahu, Spanać u prahu, Ginko biloba (50: 1), Zeleni čaj Leaf 45% ECGC - 95% Polifenoli (Camellia sinensis), Ekstrakt semena grožđa 95% Polifenoli (Vitis vinifera), Zova u prahu (Sambucus nigra), Borovnica voće u prahu, Sredstva za korekciju ukusa, Kiselina (limunska kiselina), Boja (Karoteni), Zaslađivač (Sukraloza)

Bez ukusa: Sojin Lecitin Prah, Spirulina Prah (Spirulina platensis), Jabučna vlakna u prahu (Sulfiti), Ječmenena trava u prahu, Pšenična trava u prahu, Ovas brašno u prahu, Lucerka trava u prahu, Chlorella slomljene ćelijskog zida, Sojino brašno u prahu, AAcerola Bobice, Cvekla u prahu, Nar u prahu (Punica granatum), Sibirski Ginseng (Eleutherococcus senticobus), Šargarepa u prahu, Paradajz u prahu, Astragalus koren u prahu (Radik astragalus), Brokoli u prahu, Spanać u prahu, Ginko biloba (50: 1), Zeleni čaj Leaf 45% ECGC - 95% Polifenoli (Camelia sinensis), Ekstrakt semenki grejpfruta 95% Polifenoli (Vitis vinifera), Zova u prahu(Sambucus nigra), Borovnica u prahu.

Nutritivne informacije

Veličina porcije - 3 male merice (7.5g)

Porcija po pakovanju - 44 (330g), 88 (660g)

Nutritivne Informacije

  U 100g U porciji
Energija 1415 kJ/336 kcal 106 kJ/25 kcal
Masti 3.6 g 0.3 g
  od kojih zasićene 1.0 g 0.1 g
Ugljeni hidrati 43 g 3.2 g
  od kojih šećeri 12 g 0.9 g
Protein 24 g 1.8 g
So 0.89 g 0.08 g
  U 100g U porciji
Vitamin K 1300 µg (1733% RI*) 98 µg (131% RI*)
Vitamin C 704 mg (880% RI*) 53 mg (66% RI*)
Vitamin B12 51 µg (2040% RI*) 3.8 µg (152% RI*)

 

* Prosečan unos za odraslu osobu (8400 kJ/2000 kcal)

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrednosti mogu varirati do 10%

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Total Nutri Greens

Odaberi sliku

Total Nutri Greens