Test intolerancije na hranu

1173,50 kn
Nije raspoloživo

Pregled proizvoda

Prema ispitivanjima Allergy UK, 45% ljudi pati od intolerancije na razne vrste namirnica. Neke od namirnica nisu opasne po život, ali isto tako su sposobne otežati svakodnevni život i stvoriti brojne probleme sa zdravljem. Naš test tolerancije na hranu dizajniran je tako da uvijek možete imati na raspolaganju osobni test koji će vam pomoći da prilagodite prehranu svom organizmu i tako poboljšate cjelokupan životni stil i zdravlje.

Lorisian 50 i Lorisian 70 testovi sadrže sve potrebno kako bi sami uzeli uzorak krvi koji se šalje u plaćenom odgovoru u laboratorij gdje će se po poslanom uzorku izvršiti analiza. U roku idućih 10 dana rezultati analize će biti dostavljeni na vašu adresu. Perosnalizirani rezultati testa uključuju proširene rezultate i tumačenja testa, objašnjavaju principe prilagodbe prehrane u skladu sa testom i sadrže knjižicu/vodič za buduće eventualne savjete koje zatrebate.

Test za intoleranciju na hranu će prikupiti rezultate na toleranciju specifičnih namirnica poput najčešćih sastojaka iz namirnica skupine koja razvija intoleranciju na hranu, a to su neke žitarice, mliječni proizvodi, meso, riba, povrće, voće, orašasti plodovi, bilje i začini.

Lorisian 50 pribaviti će podatke testiranja za 50 alergena koji uzrokuju alergijske reakcije uključujući gluten, kravlje mlijeko, orašaste plodove, jaja, kvasac. Lorisian 70 testira daljnje alergene poput kikirikija, ječma, koriandera, kima i hmelja.

Ključne dobrobiti

  • Test na 50 ili 75 najčešćih alergija
  • Praktičan i lagan test
  • Rezultati u 10 dana

Preporučena upotreba

Pogledajte instrukcije koje se nalaze u kutiji proizvoda.

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Test intolerancije na hranu

Odaberi sliku

Test intolerancije na hranu