• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarian

    Vegetarian

  • Vegan

    Vegan

Spirulina

Super namirnica

Okus
Pakiranje
Količina

229,99 kn

Na zalihi | Obicno se šalje u roku 24 sata

Pregled proizvoda

* Rezultati pojedinca mogu varirati *

Spirulina je oblik alge koja raste u tropskim i suptropskim jezerima i smatra se cjelovitim hranjivim izvorom sa snažnim nutricionističkim svojstvima. Smatra se da je Spirulina široko upotrebljavana od strane Sjevernih Afrikanaca i Meksikanaca prije mnogo godina; no tek zadnjih 40 godina njezina popularnost, kao dodatak prehrani, je narasla.

Spirulina je bogati izvor bjelančevina, vitamina, minerala, esencijalnih masnih kiselina i antioksidansa. Ova raznolikost sastojaka čini Spirulinu hranom koja snažno jača imunološki sustav i koja može pomoći tijelu u borbi protiv virusa i infekcija. U sastavu ove „super“ namirnice pronaći ćete veliku količinu B vitamina, željeza, esencijalnih minerala u tragovima, beta-karoten i gamma-linolenic acid. Spirulina također sadrži klorofil za koji se pokazalo da povećava količinu kisika u krvi.

Kao cjeloviti izvor bjelančevina bogat esencijalnim aminokiselinama, može pomoći pri vašem bržem rastu i bržem oporavku nakon vježbanja. Također valja napomenuti da je sadržaj bjelančevina izrazito lako probavljiv i iskoristiv u usporedbi s bjelančevinama iz drugih izvora.

Kao dodatak prehrani Spirulina može pomoći kad je pitanju povećanju energije, nutritivna ravnoteža i kontrola težine dok istodobno ima snažna detoksifikacijska svojstva. Pretpostavlja se da Spirulina može pomoći kod liječenja alergija jačanjem protuupalne reakcije tijela i smanjenjem otpuštanja histamina.

Ključne dobrobiti

Preporučena upotreba

Dodati 150-250ml vode, soka ili nekog drugog napitka u naš shaker. Tada dodajte 1 i pol MP male mjerice (5g), promiješajte i konzumirajte. Konzumirati 1-3 porcije po danu

Spirulina Powder treba postupno uvoditi u prehranu kako bi se tijelo naviknulo na reakciju detoksikacije.

1x mala plastična MP mjerica mjeri 3g. (nije uključena)

Sastojci

Ovaj proizvod je 100% Spirulina u prahu bez ikakvih dodataka, niti je išta izuzeto iz sadržaja.

Nutritivne informacije

Po 5g:
Energija: 14.5cal
Energija: 60kJ
Protein (kao takav): 2.85g
Masti: 0.3g
od čega zasićene: 0.1g
Ugljikohidrati: 1.2g
od čega šećeri: 0.1g
Dijetalna vlakna: 0.2g
Klorofil: 27.0mg

Recenzije kupaca

Recenzije koje su upućene hrani ili kozmetičkim proizvodima, rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe. Recenzije korisnika su neovisne i ne predstavljaju mišljenje ili gledište The Hut grupe.

Kratak pregled

5.00

5.0

(1 Ocjene)

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100
Sortiraj po

spirulina

Ukupno:

5

Spirulina je odlicna stvar za podizanje imuniteta, za oporavak nakon treninga ili operacije, bogata je vitaminima, mineralima i enzimima i jak je antioksidans. Osobno sam je imala prilike konzumirati i mislim da cu i nastaviti jer ovo je o d l i c n a stvar! moj imunitet nikada jaci i bolji! :)

7 January 2015 od

Spirulina

Odaberi sliku

Spirulina