• Vegetarijanski

    Vegetarijanski

Recovery XS (RTS)

Ready-to-Shake

19,46 kn
Nije raspoloživo

Pregled proizvoda

Ready-to-Shake je proizvod osmišljen kao brz i učinkovit način uzimanja vašeg omiljenog proizvoda odmah nakon treninga. Recovery XS (RTS) je jedan od najinventivnijih proizvoda na tržištu. Uz pomoć najkvalitetnijih sastojaka, Recovery XS će osigurati rast mišićne mase, povećati oporavak i vratiti vas u rutinu treninga prije nego ste očekivali!

Recovery XS sadrži dokazano dobitnu kombinaciju ugljikohidrata i proteina za savršenu sintezu glikogena i obnavljanje tkiva; dva najbitnija faktora oporavka. Ugljikohidrati i proteini su pažljivo usklađeni kroz Waxy Maize Starch and Impact Whey Isolate®. Waxy Maize Starch je brzo asimilirajući ugljikohidrat koji brzo djeluje u obnavljanju glikogena, ali bez iritirajućih pojava u probavi. Impact Whey Isolate® je brzo asimilirajući protein koji pruža osjećaj sitosti i ne sadrži laktozu, te je idealan za izgradnju mišićne mase.

Dodatno, proizvod će pružiti 4.5 g. aminokiselina i 3 g. Creapure® sastojka u jednom obroku. Ova dva sastojka osigurati će mišićima dovoljno energije za iduće napore kroz trajanje treninga. Recovery XS također sadrži i 5.5 g. odličnih aminokiselina Leucin, koja je zaslužna za idealno okruženje pri rastu mišićne mase, te je ključna u sintezi proteina. Sadržaj Vitamina C u ovom proizvodu pomaže odstranjivanju toksina iz organizma, a elektroliti će nadoknaditi manjak esencijalnih soli izgubljenih znojenjem.

Briga i trud koji uložite u opravak i obnavljanje organizma nakon treninga koji je jednako bitan kao briga za vrijeme treninga, osigurati će odmak od svake konkurencije u rezultatima treniranja. Preporučujemo Recovery XS kako bi osigurali tijelu sve bitne sastojke za efektivan oporavak i obnavljanje.

Ključne dobrobiti

  • Optimalan odnos proteina i ugljikohidrata
  • Obogaćen mješavinom elektrolita za nadomjestak solima koje se gube znojenjem
  • Pomaže ubrzati vrijeme oporavka nakon teških treninga
  • Praktičan i lagan za uporabu

Preporučena upotreba

Dodati vodu, mlijeko ili sok sok ne napunite dvije trećine boce, promiješati i konzumirati. Dodati manje vode ako želite gušći shake. Preporučamo 1 serving dnevno odmah nakon treninga.

Sastojci

Waxy Maize Starch, Ultra Filtered Whey Protein Isolate, L Leucine, Glutamin, Kakao prah (chocolate okus), aroma (Flavouring, limunska kiselina [samo okus jagode], Ultra Pure kreatin Monohydrate (Creapure®), Vitamin C (as Askorbinska kiselina), Electrolyte Blend (Natrijev klorid, Kalij sulfat, di kalcijev fosfat i magnezijev oksid), Instantising Agent (sojin lecitin) Colour (Cochineal Red A [samo okus jagode]), Zaslađivač (sukraloza).

Nutritivne informacije

Svaka 90g porcija pruža približno:
Energija: 275.9Kcal
Protein (kao takav): 24.3g
Ugljikohidrati: 50.2g
Fat 0.3g

Aktivni sastojci po 90g porciji:
Waxy Maize Starch: 50g
Whey Protein Isolate: 27g
Leucine: 5.5g
Glutamine: 4.5g
Creapure®: 3g
Vitamin C 550mg
Elektroliti: 360mg

Nutritivni sadržaj može minimalno varirati u raznim okusima.

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Recovery XS (RTS)

Odaberi sliku

Recovery XS (RTS)