Pure ENER:GY

Visokoenergetska voćna pločica

127,04 kn
Nije raspoloživo

Pregled proizvoda

Pure ENER:GY je ukusna pločica od voća i žitarica, bogata energijom, koja će podupirati treninge svojim vrhunskim nutritivnim sastavom.

Sa više od 25g ugljikohidrata po pločici od 60g, Pure ENER:GY kombinira brzo i sporo razgradive ugljikohidrate koji pune zalihe energije. Prirodni i zdravi sastojci uključuju žitarice, voće, med i kokosovo ulje kako bi pružila najbolje što priroda može dati u jednoj pločici.

Uzimajući ju prije ili tijekom treninga, postiže se da ugljikohidrati iz prirodnih sastojaka pomažu punjenje energijom i povisuju glikogenske rezerve u mišićima. Sastojak kokosovog ulja pruža prirodnu rezervu srednje lančanih triglicerida koji se koriste u tijelu kao izravan izvor energije.

Svaka ukusna pločica obogaćena je prirodnim aromama i svakako je idealan izbor za nadopunu energije tijekom treninga uz odličan okus.

Ključne dobrobiti

  • Preko 25g UH po pločici
  • Prirodna energija iz pravih komadića voća
  • Sadrži kokosovo ulje

Preporučena upotreba

Konzumirati kao međuobrok kako bi povećali dnevni unos ugljikohidrata. Idealno za prije i nakon treninga, kao i u bilo koje doba dana.

Sastojci

Zob, Invert Syrup, Oligofructose, ekspandirana riža, Puffed Buckwheat, sušene brusnice (5%), Sultanas (5%), suhe višnje (5%), Honey, Raw Cane Sugar, Barley Flakes, Oat Bran, Coconut Oil, Blackcurrant Flakes, Flax Seeds, Prirodna aroma.

Nutritivne informacije

Sadržaj po 100g
Energija (kJ): 1356
Energija (kcal): 322
Protein: 5.9g
Ugljikohidrati: 42.6g
od čega šećeri: 26.7g
Masti: 8.6g
od čega zasićene: 1.0g
Vlakna: 12.4g
Natrij: 0.01g

Sadržaj u 60g pločici
Energija (kJ): 814
Energija (kcal):193
Protein: 3.5g
Ugljikohidrati: 25.6g
od čega šećeri: 16.0g
Masti: 5.2g
od čega zasićene: 0.6g
Vlakna: 7.4g
Natrij: 0.01g

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Pure ENER:GY

Odaberi sliku

Pure ENER:GY