Protein Meals - Chicken Casserole

Chicken Casserole

39,02 kn
Nije raspoloživo

Pregled proizvoda

Protein Meals revolucionarni je koncept obroka koji spaja posljednja dostignuća u kulinarstvu sa dijetalnim potrebama tjelesno aktivnih osoba.

Ovaj razigrani obrok sjedinjuje posne kocke piletine sa krumpirima, lukom, mrkvom, graškom, zelenim grahom, lećom, cvjetačom, aromatičnim biljem i tako nudi bogatih 34g proteina i nadopunjuje 3 dnevne porcije preporučenog povrća u danu.

Ovaj nutritivno balansirani obrok dizajniran je specifično za one koji prate aktivan životni stil i ne žele se odricati ukusne hrane, bogate nutrijentima a da pri tome ne zahtijevaju složene načine pripreme obroka. Najnoviji tehnološki načini zamrzavanja namirnica osiguravaju da ovaj obrok zadrži punu aromu, nepromjenjeni nutritivni sastav, boju, teksturu i arome a pri tome je jednostavan za pripremu i užitak za konzumiranje.

Ovi obroci su prava hrana! Nisu nepotrebno procesuirani i obrađeni, nutritivni sastav je netaknut, nisu dehidrirani ili pojačani umjetnim aromama i bojama. Svježe pripremljeni i nakon toga instantno zamrznuti pa potom sušeni pri čemu se uklanja 98% vlage koja nastaje kao nusprodukt zamrzavanja, ovi obroci trebaju samo rehidrataciju da bi se vratili u potpuno svježe stanje kao prije zamrzavanja.

Protein Meals nude vam učinkovite obroke koji će namiriti dnevno potrebne nutrijente bez gubitka arome, okusa ili kvalitete namirnica. Spremni su za posluživanje u roku od 8 minuta i idealni su za konzumaciju neposredno poslije treninga, na poslu ili na putu.

Isprobajte i našeVegetable Tikka, ili Tjesteninu s piletinom i povrćem

Ključne dobrobiti

  • Nutricionistički uravnotežena hrana
  • Visok udio proteina
  • Jedinstvena tehnologija pakiranja radi zadržavanja svježine i nutrijenata
  • Sadrži 2 od 5 porcije povrća potrebne u danu
  • Osmišljeni od strane nutricionističkih stručnjaka i razvijeni od strane vodećih kuhara
  • Prava hrana osmišljena od pravih kuhara
  • Brza priprema u samo 7-9min

Preporučena upotreba

Otvorite vrećicu tako da otkinete gornji rub. Istisnite zrak i dolijte 350ml vruće vode. Dobro promiješajte i zatvorite zatvarač. Ostavite da odstoji 8-9 min. Jos jednom izmješajte i dodajte začine prema vašoj želji i poslužite iz vrećice. Upozorenje: Vrećica ce biti vruća kada dodate prokuhanu vodu.

Sastojci

Piletina (13.51%), Kuhana sjeckana piletina (9.85%), Onions (9.85%), Diced Potato (9.85%), Mahune (9.85%), Brown Lentils (9.85%), Whole Grašak (9.85%, Carrots (9.85%), Cvjetača florets (9.85%, Tomato Puree (6.1%), Cornflour, Oregano, Rapeseed Oil, Caramel colour, Sol, Black Pepper.

Nutritivne informacije

Po obroku:
Energija: 1034kJ
Energija: 245kcal
Protein: 18.6g
Ugljikohidrati: 33.1g
(od čega šećeri):15.5g
Masti: 2.3g
(od čega zasićene): 0.5g
Vlakna: 8.7g
Natrij: 1.8g

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Protein Meals - Chicken Casserole

Odaberi sliku

Protein Meals - Chicken Casserole