Omega 3

18

Okus
Pakiranje
Količina

59,99 kn

Na zalihi | Obicno se šalje u roku 24 sata

Pregled proizvoda

* Rezultati pojedinca mogu varirati *

Omega 3 je esencijalna masna kiselina (EFA) koja se dobija iz ribe. Masne kiseline su osnova masti i ulja, te su neophodna za blagostanje i opće stanje organizma. Esencijalne su za dobrobit čovjeka jer su sastojak svake stanice u organizmu. EFA su neophodne za izgradnju novih i oporavak postojećih stanica. Esencijalne masne kiseline sastoje se od EPA i DHA koje su dugačko lančano razgranate masne kiseline koje dokazano pružaju korist organizmu.

Brojne studije dokazuju da je upotreba ribljeg ulja prevencija za srčane bolesti, moždanog udara i pomaže u tretiranju depresije. Nedavne studije pokazuju da esencijalne masne kiseline uspmjeravaju glukozu prema glikogenskim rezervama dok pri tome usmjeravaju ostale masne kiseline u tijelu suprotno od tijelesnih sinteza spremanja masnoće i kisele oksidacije. Jednostavno rečeno, esencijalne masne kiseline čuvaju ugljikohidrati dok pri tome simultano sagorijevaju masti.

Naše Omega 3 sadrži max. 0.1ppm Teških Metala.

Ključne dobrobiti

  • Pomaže u očuvanju općeg zdravlja
  • 18% EPA / 12% DHA
  • Može pomoći u borbi protiv srčanih oboljenja

Preporučena upotreba

Preporuča se uzimati 2 gel kapsule 1 - 3 puta dnevno uz obroke.

Porcija: 2 gel kapsule

Porcija za 90 gel kapsula po bočici: 45
Porcija za 250 gel kapsula po bočici: 125
Porcija za 1000 gel kapsula po bočici: 500
Porcija za 5000 gel kapsula po bočici: 2500

Napomena: Prirodne varijacije boja se mogu pojaviti u ovom proizvodu.

Sastojci

Omega 3 Riblje Ulje (18% EPA, 12% DHA), Gel (želatin, Glycerin), PRočišćena Voda, Vitamin E (DL-Alpha Tocopherol Acetate).

Bez umjetnih boja &konzervansa, kvasca, glutena, škroba & laktoze. Bez dodanih soli (natrij klorid) ili šećera. Bez GMO.

Nutritivne informacije

Količina na 2 kapsule:
EPA (18%): 360mg
DHA (12%): 240mg

Recenzije kupaca

Recenzije koje su upućene hrani ili kozmetičkim proizvodima, rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe. Recenzije korisnika su neovisne i ne predstavljaju mišljenje ili gledište The Hut grupe.

Kratak pregled

5.00

5.0

(3 Recenzije kupaca)

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100
Sortiraj po

Omega3

Ukupno:

5

Kako se miješa:

5

Okus:

5

Učinkovitost:

5

Odlican prozivod,jako ucinkovit i dostupan za jeftine pare.Jedan od boljih Omega3 koje sam kusao na pazaru,po prilicno pristupacnoj ceni.Uzimam 5-6 na dan,i stvarno su izvanredni.Preporucujem.

18 June 2016 od

Omega3

Ukupno:

5

Kako se miješa:

5

Okus:

4

Učinkovitost:

5

Vrlo zadovoljna cijenom i kvalitetom...po meni br 1 cjenovno na trzistu

Goes Well With:

alphamen kapsule

30 March 2016 od

omega 3

Ukupno:

5

Kako se miješa:

3

Okus:

5

Učinkovitost:

5

Omega 3 kapsule su najbolji izvor omega 3 koji dokazano pridonose zdravlju i kvaliteti života. Današnja prehrana ljudi nije previše bogata pmega 6 i 9 masnim kiselinama i iz tog razloga je ovaj suplement po meni jedan od najkorisnijih od svih na tržištu. Pomaže mentalno, bolje se osječaš, više pamtiš, omogučuje bolji san te čak pomaže i pri mršavljenju. Prema tome svima preporučujem ovaj proizvod jer ako nije tijelo zdravlje i prehrana na vrhuncu, čemu uopće kupovati druge suplemente.

Ide dobro uz:

večernji obrok

17 August 2015 od

Omega 3

Odaberi sliku

Omega 3