1+1 GRATIS NA PREKO 150 PROIZVODA
35% POPUSTA NA OSTALO | KOD: MYPHR
BESPLATNA DOSTAVA PRI KUPNJI OD 50 €

Proizvod koji tražite više nije u ponudi

OSTALI KUPCI SU UMJESTO TOGA KUPILI

Mypre™

Naš eksplozivni pre-workout

  • Bez Glutena
EUR

Mypre™

Naš eksplozivni pre-workout

  • Bez Glutena
EUR

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

35% POPUSTA | KOD: MYPHR

Koristi ovaj popust kako bi kupio svoje najdraže proizvode – od fat burnera, aminokiselina, sve do grickalica i proteina.

Kako mogu iskoristiti ovu ponudu?
Jednostavno, dodaj proizvode po izboru u košaricu i iskoristi kod za popust naveden poviše kako bi se pridodao popust.

Ponuda je ograničenog trajanja. Maksimalni iznost popusta je 300 EUR po narudžbi. Pri kupnji se kod može iskoristiti samo jednom, ali svaki kupac može imati više kupnji. Popust ne vrijedi za određene proizvode.

Kupi Odmah

Kako bi pogledali dostupne opcije dostave, Kliknite ovdje.

Niste potpuno zadovoljni proizvodom?

Recenzije kupaca

Overall Rating : 5.0 / 5 (9 Recenzije kupaca)
  • 9 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Pogledaj sve ocijene
 

Najbolje Ocjene Kupaca

Recenzije koje su upućene hrani ili kozmetičkim proizvodima, rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe. Recenzije korisnika su neovisne i ne predstavljaju mišljenje ili gledište The Hut grupe.

MyPre

MyPre je moj omiljeni preworkout.

Da li je ovo od pomoći?

Brutalan

Prvi puta probam nesto ovako jer nisam vjerovao bas u takve proizvode ali sam iznenaden i nakon 30 minuta samo jedne mjerice osjetio sam trnce u prstima i vise snage i bolje za treningom...nije mi se dalo prestati vjezbati 

Da li je ovo od pomoći?

pre-workout

Probao sam nekoliko vrsti pre-workout suplimenata, zasad mi se ovaj najvise svidio. Dovoljna je jedna mjerica pola sata prije treninga i osjeti se znatna razlika u kvaliteti treninga, najviše po broju ponavljanja u vježbama, ili ako je kardio trening po dionicama.

Da li je ovo od pomoći?

Odlična eksplozivnost

Kao prvo odlično se mješa, dobrog okusa, popijes kojih 20 min prije treninga i onda počne djelovanje, koje je jednom rijecju BRUTALNO

Da li je ovo od pomoći?

Dobar kick

Dobra stvarčica ako ste umorni, došli s posla i jednostavno tražite neki oblik svježine. Kad krenu trnci po ušima, you are ready to go. Odgađa umor i daje dobar pump. Jedino lose je aroma, previse kemije ima u njoj, da postoji unflavoured mypre, bio bi redoviti kupac (a zasad sam probao dvije varijante).
Ide dobro uz:
BCAA

Da li je ovo od pomoći?

MyPRE

Definitivno djelotvoran, dobar, jeftin i vrlo kvalitetan proizvod sa jednostavnim, a djelotvornim supstancama. Jako mi se sviđa što je napisana točna količina svih sastojaka. Jedina zamjerka je D - asparatična kiselina ili DAA jer istraživanja o njoj nisu baš bila najbolja..

Da li je ovo od pomoći?

Odličan preworkout

Sve pohvale vašim proizvodima zbog kvalitete i niske cijene. Za manje od 8 kuna po treningu ja trošim vrhunski preworkout koji me digne i drži kroz cijeli trening. Sastav je odličan, transparentan. Ja dodam 1g AAKG i oko 5g Citrulin malata u porciju za još više snage i pumpe!
Goes Well With:
Impact whey izolat

Da li je ovo od pomoći?

NAJBOLJI DO SADA!

Mislim da sam do sada probao svaki pre-workout na trzistu i zaista me ni jedan nije prodigao kao ovaj! U pocetku nisam ocekivao previse jer vise manje svaki me je do sada razocarao. Krenuvsi na trening bio sam poprilicno umoran i mrzovoljan, te sam ga popio u svlacionici. Odradio sam svoji 15 minuta cardia i nakon toga je sve pocelo! Zaista me podignuo iz mrtvih, brutalan pump, snaga, izdrzljivost! Vratio me u ona vremena kada su pre-workouti zaista odradjivali svoj posao i napokon opet imamo jedan takav! Svaka čast MYPROTEIN!

Da li je ovo od pomoći?

Razvaljuje

Probao sam mnoge druge nazovi preworkoute i znalo me šupit da ibera ali je kratko trajalo. Kad sam uzeo pola sata prije (po pe-esu) dvije mjerice (jedna je za one koji inače ne piju preworkout i ovo im je prvi put), očekivao sam da će me dignut, ali prvih deset minuta su me samo žmarci (beta alanin) propikali po koži. Do teretane imam nekih 18-20 minuta hoda i ne dira me jel proljeće zima ili koje god godišnje doba, uvijek idem pješice, čak i kad zaboravim kišobran. Stigao sam na traning, presvukao se i nisam osjećao ništa, pa sam već pripremio sve vam pospiskati na review-u. AL TAD JE POČELO. Long story short: Prve kapi znoja su probijale još na zagrijavanju, čini mi se da sam nekontrolirano poskakivao prvih deset minuta ali frend veli da je to trajalo cijeli trening. Bilo mi je žao njega jer vidim da se mučio s benchom, dok je meni ovaj put išlo 5 kila više na svaku ruku a mislim da sam mogao još deset staviti, no čuvao sam se za kasnije. Bez razloga. Imao sam snage za odraditi čitav trening i onda sam još otrčal na Sljeme i natrag, do Stubičkih toplica na bazene plivati 4 sata i maraton do Varaždina. Šalu na stranu, ovo je najbolji preworkout koji sam ikad probao, pogotovo jer su sastojci odabrani s pažnjom i STVARNO DJELUJE I DRŽI!!!! Okus Blue Raspberry je zakon!!!
Goes Well With:
Ipact Whey isolate, Instant zob

Da li je ovo od pomoći?