• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarijanski

  Vegetarijanski

 • Vegan

  Vegan

IP6 Powder

Inositol Hexaphosphate

178,88 kn
Nije raspoloživo

Pregled proizvoda

* Rezultati pojedinca mogu varirati *

IP6 ili inozitol Hexaphosphate, poznat je još kao fitinska kiselina, te slovi kao jedan od učinkovitijih prirodnih proizvoda u promociji zdravlja stanica u tijelu. IP6 se koristi kao pomoć u liječenju bubrežnih kamenaca i drugih srodnih stanja.

IP6 je prirodni ekstrakt koji se nalazi u grahu i ostalim namirnicama koje su bogate vlaknima poput smeđe riže i pšeničnih posija. Kada se proguta, pretvara se u niz povezanih kemikalija u tijelu koje su potrebne u stanicama kako bi se pomoglo u metabolizmu kalcija, te za održavanje zdravoih funkcija stanica.

To je vrlo učinkovit antioksidans, i kao takav je koristan u zaštiti stanica od učinaka starenja uzrokovanih oštećenjem od strane slobodnih radikala iz molekula kisika.

Inozitol je također koristan kao pomoć stanicama u metaboliziranju kalcija, a zahvaljujući svojim visokim razinama fosfata, kada je u kombinaciji sa zdravom prehranom, uključujući mliječne proizvode, može pomoći ojačati koštano tkivo i neutralizirati učinke bolesti poput osteoporoze, te reducirati gubitak koštane mase na minimum.

Ključne dobrobiti

 • Potreban za zdrave stanične funkcije
 • Snažan antioksidans efekt
 • Podržava zdravlje kostiju

Preporučena upotreba

Kao dodatak prehrani, preporučujemo konzumirati 1g, jedan do dva puta dnevno.

Dodajte malo preko pola MP male plastične mjerice (1g) u željenu količinu vode ili soka i konzumirajte odmah. IP6 je učinkovit mineralni kelator i zbog toga treba uzeti samo na prazan želudac..

1x mala plastična MP mjerica mjeri 1.9g (mjerica nije uključena)

Sastojci

Ovaj proizvod je 100% IP6 powder bez ikakvih dodataka, niti je išta izuzeto iz sadržaja.

Nutritivne informacije

100% IP6.

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

IP6 Powder

Odaberi sliku

IP6 Powder