DRCaps® kreatin monohidrat

Delayed Release Creatine Capsules

Okus
Pakiranje
Količina
105,99 kn

Na zalihi | Obicno se šalje u roku 24 sata

Pregled proizvoda

DRCaps® kreatin monohidrat kapsule su revolucionarni način za konzumiranje ovog esencijalnog suplementa. Unutar ove vegetarijanske kapsule kreatin se polako i postepeno otpušta kroz dugi period vremena.

3g kreatina dnevno povećava fizičke performanse u kratkim vremenskim intervalima, idealan za vježbe visokog intenziteta i za izvođenje eksplozivnih pokreta, kao kod bodybuildinga i powerliftinga. Kreatin se nalazi u velikim količinama u crvenom mesu i zato vegani i vegetarijanci teško pronalaze alternativnu prehranu za dovoljan unos kreatina. Zato smo napravili DRCaps® kreatin monohidrat kapsule koje su prikladne za vegetarijance i vegane tako da svi mogu konzumirati ovaj esencijalni suplement.

DRCaps® i DRCaps® i Design su zakonom zaštićeni proizvodi. 

Molimo Vas imajte na umu da su obilježja ovog proizvoda navedena minimalno na engleskom jeziku. Francuski, talijanski, njemacki, španjolski, danski, švedski i finski takoder mogu biti prisutni na proizvodu.

Ključne dobrobiti

  • DRCaps® kapsule sa postepenim otpuštanjem
  • Idealno za zahtjevne vrste sportova
  • Prigodno za vegetarijance i vegane

Preporučena upotreba

Uzimati 4 kapsule, 1-2 puta dnevno.

Nemojte prokoračiti preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Čuvati na suhom i hladnom mjestu, ne izlagati direktno suncu. Držati van domašaja djece. Prikladno za vegetarijance i vegane.

Sastojci

Kreatin monohidrat, vegetarijanska kapsula (hidroksipropilmetilceluloza), anti-koksiranje sredstvo (magnezijev stearat).

Nutritivne informacije

Veličina porcije- 4 kapsule dnevno

Veličina pakiranja - 90 kapsula (22 porcije), 180 kapsule (45 porcije)

Hranjive vrijednosti

      Po porciji
Kreatin monohidrat   3g

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

DRCaps® kreatin monohidrat

Odaberi sliku

DRCaps® kreatin monohidrat