• Vegetarijanski

    Vegetarijanski

  • Vegan

    Vegan

CarBarley™

Low GI carbohydrate

Okus
Pakiranje
Količina

128,99 kn

Na zalihi | Obicno se šalje u roku 24 sata

Pregled proizvoda

Šta je CarBarley™?

CarBarley™ je nizak GI (glikemijski indeks) ugljenih hidrata koji se dobija iz voštanog-ječma škroba i ima visok sadržaj amilopektin 92% sa oko 7 g šećera po obroku.

Koristi od CarBarley™

Ovoj nizak GI ugljeni hidrat je idealan za pripremu i oporavak za niz sportova, uključujući timske sportove ili na bazi izdržljivosti aktivnosti koje zahtevaju zalihe glikogena u mišićima da se ne oštećuju.

Za koge je CarBarley™?

Mnogi sportisti i korisnici teretane mogu gledati na ove koristi kao zamena za mnoge proste šećere kada svakodnevno raste unos ugljenih hidrata. CarBarley™ Idealan je za izvor niskog GI ugljenog hidrata goriva u sportovima na bazi izdržljivosti i timskim sportovima.

Izbor ishrane svih naših korisnika nam je nam je najvažniji te nam je na prvom mestu. Dok ovaj proizvod pri proizvodnji koristi dodatke koji pogoduju veganskoj ishrani, molim Vas imajte na umu da se u istom proizvodnom pogonu proizvode i drugi proizvodi te se međusobne kontaminacije mogu pojaviti u vrlo malim razinama.

Imajte na umu da je obeležavanje na ovom proizvodu na Engleskom jeziku, kao minimum. Francuski, Italijanski, Nemački, Španski, Danski, Švedski i Finski takođe mogu biti prisutni na proizvodu.

Ključne dobrobiti

  • Mali izvor GI ugljenih hidrata
  • Odlično za oporavak i performanse
  • Odlična vrednost za novac

Preporučena upotreba

Ugljeni hidrati doprinese oporavku mišića† nakon vežbi visokog intenziteta i / ili izdržljivosti. Zato da bi se nadoknadili mišićni glikogeni preporučujemo dodavanje 1 velike merice (35g) na 150-250ml vode ili omiljenog napitka u Myprotein šejker u roku 4 sata od vežbanja. †Koristan efekat se dobija konzumiranjem ugljenih hidrata iz svih izvora, pri ukupnim unosom 4 g po kg telesne težine, u dozama u prva 4 sata, a najkasnije 6 sati nakon vežbanja.

Čuvati na hladnom, suvom mestu, daleko od direktne sunčeve svetlosti. Ovaj proizvod je namenjen da se koristi uz aktivan životni stil i uravnoteženu ishranu. Pogodan za vegetarijance i vegane.

Sastojci

Za alergene, koji uključuju žitarice koje sadrže gluten, pogledajtepodebljana slova. Napravljeno u objektu u kojemu se rukuje mlekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

Bez ukusa: Voštani Ječmeni škrob (100%)

Nutritivne informacije

Veličina porcije - 1 Merica (35g)

Porcija po pakovanju - 28 (1kg)

Nutritivne Informacije

  U 100g U porciji *RI
Energija 1733 kJ/410 kcal 607 kJ/144 kcal 7%
Masti 2.4 g 0.8 g 1%
  od kojih zasićene 0.6 g 0.2 g 1%
Ugljeni hidrati 77 g 27 g 10%
  od kojih šećeri 7.4 g 2.6 g 3%
Protein 12 g 4.2 g 8%
So <0.01 g <0.01 g 0%

 

* Prosečan unos za odraslu osobu (8400 kJ/2000 kcal)

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrednosti mogu varirati do 10%

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

CarBarley™

Odaberi sliku

CarBarley™