Paket za Mišiće i Snagu

Vanilija

25% popusta na kupovinui | Kod : NOVICILJEVI

Budi prvi koji će postići novogodišnje ciljeve! 

Poklanjamo ti 25% popusta na kupovinu proizvoida sa stranice kako bi ti pružili podršku pri ostvarenju tvojih ciljeva | KOD: NOVICILJEVI

Na popustu se nalaze i najprodavaniji proizvodi poput: Impact Whey Izolata, Kikiriki Maslaca, Kreatin Monohidrata, L Karnitina i mnogih drugih! Potraži omiljene whey proteine, aminokiseline, kreatin, grickalice i zamjenske obroke i uštedi 25%!

Myprotein - fuel your ambition!


KUPI ODMAH

917,99 kn

Na zalihi | Obicno se šalje u roku 24 sata

Pregled proizvoda

Paket za Mišiće i Snagu kombinira napopularnije Myprotein proizvode kako bi vam pomogao s vašim ciljevima. Ovaj paket uključuje 5 proizvoda po izvrsnoj cijeni te je savršen komplet za svakog tko tek započinje s treningom ili nekog tko želi savršenu liniju suplemenata kao pomoć pri treningu i prehrani. Stoga osigurajte vaše Novogodišnje želje ove godine s našim Paketom za Mišiće i Snagu.

Paket za Mišiće i Snagu uključuje:

Hurricane XS, Vanilija, 2.5kg

Hurricane XS uključuje kombinaciju Whey Proteina Izolata i Whey Protein Koncentrata što će pridonjeti rastu i održanju mišićne mase. Također pruža dodatnih 5g Kreatina Monohidrata. (Creapure®) što povećava fizičke performanse, pogotovo u treninzima visokog intenziteta..

D-Aspartic Acid, Bez Okusa 250g

D Aspartic Acid je aminokiselina koja se formira primarno u hipotalamusu i testisima. Ovaj proizvod je 100% D Aspartic Acid bez ičega dodanog ili izostavljenog.

Instant Oats, Bez Okusa, 5kg

Instant Oats napravljene su od Škotskog Zoba i samljevene do ultra-fine razine praha te su izvor ugljikohidrata s niskim GI te se lako mogu konzumirati kao piće s vašim odabirom tekućine..

Tribulus Pro, 90 Tableta

Tribulus Terrestris ekstrakt je s 95% Saponina (aktivna komponenta Tribulusa). Tribulus Pro pruža 300mg Tribulusa po kapsuli.

MCT Prah, Bez okusa, 250g

Trigliceridi srednjeg lanca (MCT) specifična je vrsta masne kiselina koje u tijelu reagiraju kao ugljikohidrati.

OKUSI, PROIZVODI I VELIČINE SU KAO PRIKAZANE I MOGU BITI ZAMJENJENE BEZ OBAVIJESTI OVISNO O DOSTUPNOSTI

Ključne dobrobiti

  • 5 fantastična proizvoda u jednom paketu
  • Izvrsna cijena
  • Idealan za svakog tko počinje vježbati

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Paket za Mišiće i Snagu

Odaberi sliku

Paket za Mišiće i Snagu