1+1 GRATIS + 35% POPUSTA NA OSTALO UZ KOD: MYPHR
BESPLATNA DOSTAVA PRI KUPNJI OD 50 €

Koje god ciljeve imali, ovdje smo da vas podržimo.

Osnažujemo sve koji žele više

Zato smo počeli. Zato nikada nećemo stati.

Kako je sve počelo...

Još od 2004. godine Myprotein si je zacrtao svoj jedinstveni put. Sve je počelo s vizijom za skromnim kuhinjskim stolom, gdje smo se usudili sanjati o revoluciji načina na koji se pokrećemo.

Godine 2011. Myprotein je pronašao svoj dom unutar obitelji THG, što je označilo početak novog uzbudljivog poglavlja. Do 2016. s ponosom smo preuzeli titulu vodeće svjetske online marke sportske prehrane, donoseći vam neusporedivu kvalitetu proteina, vitamina i bitnih dodataka koji se isporučuju izravno na kućni prag.

Ali tu se nismo zaustavili. Vaše se potrebe evoluirale, a mi smo pratili taj trend. Proširili smo se na MP, Myvitamins, Myvegan i MyPRO, i tako smo zadovoljili sve vaše potrebe. Svaki korak, svako ponavljanje.

Mi smo vodeća robna marka sportske prehrane koja isporučuje niz kvalitetnih proizvoda uključujući proteinski prah, vitamine i minerale, visokoproteinsku hranu, zamjenske grickalice i odjeću za nastup.

O Nama

Naša je vizija postati svjetski pokret koje najviše doprinosi vašem zdravlju. To znači poticati sve ljude da žive zdravije i aktivnije - i na dobrom smo putu da to postignemo.

Tu smo da rušimo granice. Ojačati i osnažiti one koji traže više.

Iz našeg doma u Manchesteru, naš tim stvara inovativne proizvode i iskustva koja doista poboljšavaju vaš doživljaj dobrobiti. Pouzdana rješenja koja vam daju kontrolu nad vašim zdravljem i dobrobiti.

Pristup visokokvalitetnoj prehrani trebao bi biti dostupan svima. Vegetarijanski, flexi, veganski, mliječni ili bezglutenski, postoji pomoć za sve.

Vi postavljate cilj. Pružamo dokazanu podršku da to postignete.

Naš je cilj potaknuti ambicije ljudi diljem svijeta — učiniti najbolju sportsku prehranu dostupnom svima, bez obzira na njihov cilj.

Što radimo

Sportsku prehranu i sportsku odjeću činimo dostupnom svima. Tu smo da aktiviramo sve zdrave namjere, bez obzira tko ste i što želite.

Posvećeni smo tome da budemo prvaci. Zato smo to i započeli. Zato nikada nećemo stati.

Myprotein je znatno narastao od svojih skromnih početaka 2004. godine i s ponosom možemo reći da naša rastuća stručnost i predanost proizvodnji kvalitetnih proizvoda sportske prehrane nisu prošli nezapaženo. Ispod su samo neka od naših postignuća i nagrada.

Naše nagrade

Važno je slaviti svoje pobjede. Od 2007. godine dobivamo nagrade za svoje proizvode.

2007. – Myprotein dobiva ISO9001 certifikat za proizvodnju i dobiva akreditaciju GMP (Goods Manufacturing Practice) i HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points).

2007. – Myprotein je izabran za Mlado poduzeće godine (Young Company of the Year) na prestižnoj dodjeli nagrada Growing Business Awards, koju održava Real Business u suradnji s bankom Lloyds i uz potporu CBI (Konfederacije britanske industrije).

2009. – Myprotein osvaja Regionalnu nagradu za malu i srednju tvrtku godine (Regional Award for Small to Medium Sized Business of the Year) za sjeverozapadnu Englesku na National Business Awards.

2009. – Myprotein je zauzeo 21. mjesto na Sunday Times Fast Track 100.

2015. – Myprotein visoko pohvaljen, dobiva posebnu nagradu sudaca pri dodjeli nagrada za najbolju tvornicu za svoj pogon u Warringtonu.

2017. – THG osvaja titulu Međunarodnog rastućeg trgovca godine (International Growth Retailer) na Retail Week Awards.

2018. – THG uvršten na listu Greater Manchester Ward Hadaway 50 najbrže rastućih tvrtki.

2018. – THG osvaja Kraljičinu nagradu za poduzetništvo (The Queen’s Award for Enterprise).

2022. – Myprotein osvaja nagradu za Najzanimljivije partnerstvo (Most Exciting Partnership Award) za partnerstvo s Hotelom Chocolat.

2023. – Myprotein osvaja nagradu Inspired Innovation Brand Licensing Product or Range za suradnju s Jelly Bellyjem.

2023. – Myprotein je ponovno nominiran za međunarodnu nagradu za Najbolji licencirani proizvod (Best Licensed Product award) za suradnju s Jelly Bellyjem.